уторак, 09. септембар 2014.

♡Stres out! ♡

-Dap,počela i druga školska nedelja,a ti si sve više prenatrpana obavezama.Ne znaš odakle da počneš od školskog gradiva!Ne znaš kako da  se bar malo opustiš! No problem,I say STRES OUT! Postoji nekoliko načina koji će te sigurno opustiti,samo pokušaj.


1.Pogled kroz prozor

-Ovo zaista pomaže. Jednostavni stani kraj prozora i udahni svež vazduh ili pak izađi napolje nekoliko minuta. Osećaćeš se obnovljeno! Malo zatvori oči i biće ti super. Svež vazduh će te podstaći za sveže pobede! Ovo je malo glupo,ali tako je ''sveže pobede''.


2.Mirisi pomažu

-Stavi na svoj sto nešto mirisno. Možeš da uzmeš kesicu čaja i da je staviš na sto ili ako želiš jači miris jednostavno je stavi u vodu i miris će izlaziti,voda treba da bude vruća,a kasnije možeš i da popiješ čaj. 


3.Tuširanje

-Istuširaj se blago hladnom vodom,prijaće ti,a i mirisna kupka će ti pomoći. 2. i 3. predlog zajedno!  Ako te pak mrzi da se istuširaš samo ,zvuči ludo, glavu polij čašom vode. Nagni se na lavabo i prosipi je,ali voda neka bude blago hladna,jeste da će ti kosa biti mokra, ali će ti prijati.


4.Dremke nikad na pretek

-Odvoji pola sata pre učenja za odmor. Odspavaj malo i bićeš kao nova. Oko tridesetak minuta je sasvim dovoljno da ti se oči malo odmore. Pazi samo da tih pola sata ne bude 3 sata,navij budilnik!!

5.Nagradice,nagradice

-Nagradi se! Kada završiš sa učenjem nagradi sebe jednom čokoladicom,biće dovoljno da se podstakneš da učiš i sledeći put.


6.Osmeh

-Najvažnije od svih. Don't worry BE HAPPY!! Nasmej se,tako ćeš se osećati najbolje. Nabaci osmeh na lice i kaži sebi: ''STRES OUT!''-Slušajte savete i LJUB NA KUB.....

2 коментара:

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!