четвртак, 04. септембар 2014.

♡Rock chic look♡

-U poslednje vreme sam malo više izbacala školske postove,ali leto je još uvek tu,kalendarski,pa sam rešila da se malo vratimo letu.
-Rock chic se sastoji od one ''rokerske'' odeće. Veoma mi se sviđa,a verujem da će jednu osobu ovaj post oduševiti.Ne mora to da bude ''rokerska'' odeća,jednostavno odeća treba da izgleda malo više opuštenije i  da ima tamne boje. U ''Rock chicu'' najzastupljenija boja je crna,a i definitivno ta boja je ''rokerska''. Mislim da u ''Rock chicu'' uopšte nije bitan izgled već to da ti u odeći kojoj nosiš bude prijatno. Ovakva odeća može da se svede i na ''Casual'',ali neke kombinacije,kao ova prva,je ipak bolje ostaviti na svom mestu.
1.
2.
-Brojne poznate zvezde obožavaju da se uoblače u rock stilu,poput Selene Gomez,Avril Lavange,Lane Del Rey...Mislim da ćemo se svi složiti da Lana Del Rey izgleda predivno i neverovatno u ovom stilu. Sada će neko da bude mnogo srećan. Stvarno joj veoma dobro stoji i uklapa se uz nju,kao da je stvoreno da ga Lana nosi.
-U ovaj stil se najbolje uklapaju one narukvice sa bodljama,one kojima smo se kleli,i sve te tako stvarčice sa tim nekim neobičnim detaljima.Niko sad neće razumeti,najverovatnije. Okrugle naočare baš naglašavaju ovaj stil i možete ga lako prepoznati.
-Još o ovom stilu oblačenja reći će vam slike.
3.
4.

5.

6.
-Obožavam ovaj stil oblačenja,a nadam se da ćeš i ti.
-Do sledećeg posta

4 коментара:

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!