уторак, 30. септембар 2014.

Online kupovina

-Kupovina preko interneta je sve češća pojava, ali nije svaki sajt pouzdan. Stalno kupujemo nešto preko interneta od beauty proivoda, pa do raznih drugih stvarčica. Jesi li sigrna da ako naručiš  plave čizme, na primer, one će ti  stići ili će to biti roze čizme, potpuno drugi model??  Kao nepouzdani i lažni sajtovi ima i onih sajtova koji ispunjavaju obećano.
-Neki sajtovi traže da ukucaš pin bankovne kartice, ti bi u ovom slučaju uzela maminu ili tatinu, a možda imaš i svoju?? Lažni sajtovi tako uzmu podatke i  opljačkaju nečiji bankovni račun. Ukoliko si 100% sigurna slobodno kupuj, ali  ukoliko nisi, nemoj da žuriš, bolje se posavetuj sa mamom.
-Da se bacimo na beauty proizvode. Većina sajtova je prava, ali ima i puno lažnih sajtova. Kada poručuješ nešto  što ćeš koristiti na svojoj koži obavezno se dobro raspitaj i poruči to na pouzdanom sajtu. Kod nas, najpoznatiji su Avon i Oriflame. Oni te sigurno neće prevariti jer su pouzdani. Nikada nisam poručila neki proizvod iz Avona ili Oriflama preko interneta, uvek je tu bio katalog, ali nikada se niko nije žalio. Ukoliko poručuješ parfem obavezno se dobro raspitaj kako miriše. Možda ne miriše baš onako kako je napisano. Ukoliko tvoja drugarica ima parfem koji se tebi jako sviđa, pitaj je da se namirišeš i ti, parfem neće isto da miriše na njenoj i na tvojoj koži.

-Želela bih da kupim parfem Bethany Mote, ali nisam baš sigurna kako miriše, sigurno je lep, ali...  Bethany, takođe, ima prelepe kolekcije garderobe, želela bih da se jednom neki komad iz njene kolekcije nađe u mom ormaru.Nešto te interesuje napiši dole o čemu bi želela da pišem, možda baš sledeći post bude  tvoja želja.
6 коментара:

 1. Super je post,mozeli sljedeci da bude o tome sta raditi kada je jesen

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti, potrudiću se da ti ispunim želju u sledećem postu.

   Избриши
 2. Bethanin parfem nije dostupan u Srbiji, ja ga dobijam od mamine prijateljice, a ovakav slican post sam ja pisala, tako da bih te molila da ga malo izmenis :-)

  http://tijanasdiary.blogspot.com/2014/07/kako-olaksati-onlinekatalog-kupovinu.html

  ОдговориИзбриши

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!