недеља, 21. септембар 2014.

♡Na kafi kod Teodore♡ - Dok čekamo jesen...


-Jesen,polako,ali sigurno dolazi do nas,a leto ostaje iza nas ,ali lepe uspomene i lude avanture sa prijateljima ostaju čak i najhladnijem vremenu  u najhladnijem kutku.Nismo mogli ni da sanjamo da će leto tako brzo proći,da će jesen doći. Polako dolazi i zadnji dan leta.

-Lišće je već opalo i požutelo,a grane drveća su puste. Uskoro se ni to opalo lišće neće videti jer će ,kao što je brzo prošlo leto,tako proći i jesen,a onda će ,naravno,doći zima. Sve u krug,i ponovo... Lišće,kestenje,orasi,šišarke i ostali plodovi,rane jeseni, će nam služiti za dekoraciju,kestenje će nas ugrejati u hladnijim danima. 

-Dani će biti mokri,a ono što nama ostaje je da se zavalimo u fotelju i sa čajem,ili kafom, u šolji počnemo da čitamo neki novi roman. Možda ćeš samo gledati kroz prozor i moliti se da što pre prođe jesen,a možda ćeš uživati u kapima kiše koje padaju  na staklo tvog prozora i ladano se slivaju.

-Nosićemo one široke džempere koje toliko volimo, Kratke čizmice tamnijih boja sa veoma malom potpeticom,mešaćemo jesenje nijanse boja. Razne šare na platnenim torbama,opet onih,jesenjih boja. Neki šal i zbog stila,a i da bi nam bilo toplije.


-Ono što je definitivno najlepše je što ćemo uživati u onim jesenjim kolačićima i raznim poslasticama. Neke ćeš sama spremiti,a nešto ćeš kupiti. Ona razna jela koja će nas ugrejati. Pečeni kukuruz je ono bez čega nećemo moći da provedemo jesen.

Ulazim u jesen sa 2100+ pregleda bloga, 72 komentara i 12 čitalaca,HVALA VAM!!

Je li jesen tvoje omiljeno godišnje doba ili jedva čekaš da prođe??

-Dok čekamo jesen...

8 коментара:

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!