понедељак, 01. септембар 2014.

♡Makeup for school in few minut♡

-Škola je počela,ali mi nismo navikli da ustajemo rano. Kad se uspavaš ne možeš da stigneš da se našminkaš. Dva sata biraš koju ćeš senku,evo nekih saveta za brzo šminkanje. Prvo:
Hvala vam na 1000+ pregleda
Hvala vam na 8 članova

Šminka za školu treba da bude eleganta, neprimetna i nepretrpana. Prati ovih pet koraka i za manje od 5 minuta ćeš biti našminkana.

1.Prvo nanesi kremu za lice,koju koristiš. Lepo je nanesi ispod očiju kako ti se ne bi videli podočnjaci. Po meni je najbolja krema ''BB Dream Fresh'',kao što i sam naziv kaže ''Dream Fresh'',čista posle sna.
2.Posle kreme nanesi puder,ali lagani sloj,nemoj da bude nešto prepuno. Ukoliko koristiš bež boju,možeš malo roze ili crveno da staviš,ali veoma malo.

3.Nanesi senku odmah ispod obrve,najbolje  da koristiš zemljane boje,uklopiće ti se u ten,a i neće biti upadljivo.Na ivicu obrve nanesi tanki sloj senke,ako govorimo o zemljanim tonovima,najbolje je nešto  bež. Ispod toga tanko namaži malo tamniju boju. Moja preporuka je Avon - Berry Love.
4.Nanesi maskaru.Maskaru nanesi neprimetno.Nemoj baš da staviš kilo.
5.Posle maskare nanesi tanak sloj sjaja za usne.Neka ima malog odsjaja i ako imaš može u pink boji,ali više gledaj da samo bude mirisan.

-Ii,šminkanje gotovo za manje od 5 minuta.
-Do sledećeg posta.....


2 коментара:

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!