среда, 24. септембар 2014.

♡Fall outfits♡

-Jesen je stigla i sigurno više nećeš nositi majčice i šorciće?? Veoma hladno vreme, već na početku jeseni, najavljuje jednu veoma, veoma hladnu jesen.  Mada, ako nabacaš na sebe sve stvari da bi ti bilo toplo neće izgledati lepo, uopšte,ali ni ako se ne obučeš lepo kako bi imala stil, onda samo možeš završiti u krevetu sa temperaturom. Želiš da se obučeš da ti bude toplo, ali da to izgleda predobro??

-Kape obožavam da nosim mada baš i nemam prilike,ali za ovo vreme i uz neke kombinacije kape savršeno pristaju. Šminka diskretna i elegantna,skoro pa nevidljiva.  Duksevi obavezno. Meni je ovaj duks sa sovicom baš sladak. Ostale detalje možeš sama da dodaš.
-Tu i tamo može da upadne neka marama, šal, ešarpa. Torbe neka se slažu sa kombinacijom.  Ne moraš da nosiš samo farmerke, kada se lepo sklopi i trenerke i helanke biće ti omiljeni komad odeće za jesen.

-Ukoliko želiš da sklapaš natpise,možeš da šaraš i boje. Ne bi bilo lepo da je sve roze i da biše na svaki komad odeće ''Barbie'', primer. Ili neka budu samo isti natpisi bez boja,ili samo boje  različitih natpisa.

-Još kombinacija možeš da vidiš na mom polyvore nalogu.
-Želiš da vidiš neku temu koja te interesuje na mom blogu??? Stavi u komentar!!
-Post je malo kraći, sorry!


8 коментара:

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!