четвртак, 18. септембар 2014.

♡Decorise your room for FALL♡

-Leto je već na odmaku,a uskoro ćemo biti obasuti uvelim,žutim lišćem.malo je ostalo do jeseni,a ti još uvek uživaš u letu. Pa, moraćeš da se oprostiš od leta,jer za jedno nedelju dana dolazi JESEN! Sigurno ne bi želela da kada jesen dođe tvoja soba bude obasuta letnjim fotkama ili da  školjkice,razne morske slike stoje na tvom zidu?? Naravno da ne, zato sam ja tu,da ti dam savete kako da tvoja soba izgleda super za vreme jeseni.

-Neka u tvojoj sobi preovlađuju jesenje boje. Narandžasta,braon,žuta,crvenkasta.... Različite boje u različitim tonovima. Ako staviš samo jednu boju soba će biti dosadna,svak dan gledaš samo tu boju. Neka bude raznih nijansi jesenjih boja. To je jedan od najvažnijih koraka do tvoje ''jesenje'' sobe.-Napravi ukrasne teglice. Uzmi teglice i nađi uvelo lišće koje je palo sa drveta.Sa lišća jednostavno skinu dršku i zalepi na teglicu (kao na slici). Stavi svećicu unutra i biće veoma lepo. Ukoliko ti se ovako ne sviđa,možeš i drugačije. Oko lišća obmotaj neki kanap u boji i zaveži mašnicu. Unutra ubaci šišarke,u drugu možeš neku poslasticu,a možeš i kestenje. 

-Kako je jesen dobro poznata po bundevama,neka tvoja soba malo svetli noću. Princip za ovo je odavno poznat.  Uzmeš bundevu,isećeš gornji deo,sa drškom, izdubiš,i isečeš otvore. Ukoliko ne želiš da sečeš gornji deo sa prednje strane iseči otvore i onda nožem počni da dubiš. Neće baš biti dobro izdubljeno i imaćeš malo više problema sa postavljanjem sveće i paljenjem. Ne moraš čak ni da postaviš sveću.Neka bundeva izdubljena stoji samo za ukras.

-Napravi table sa natpisima.Nađi neku lepu dasku,oboji je,zalepi lišće a slova uradi tako što ćeš pre farbe zalepiti slova.  Iglicom,kada se osuši farba, skini slova. Dobićeš veoma lepu tablu sa natpisom i možeš da ej okaiš na zid ili da je staviš na policu. 

-Iskoristi pripodu. Šišarke,lišće,kestenje,orahe.... Uzmi od svega pomalo i rasporedi po policama,radnom stolu,ali gledaj da ne bude prenatrpano. 

-Dok čekamo jesen...


Нема коментара:

Постави коментар

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!