четвртак, 14. август 2014.

How to get the money???

-''Jaooj,kako je dobra ona haljina u izlogu! Kako su super novi B.U. parfemi u prodavnici!! Ali, kako ću da ih kupim,mama je rekla da moram prvo da se pokažem u školi,pa tek onda dobijam šta poželim???'' Ovakvo nešto ti se vrzma po glavi??? No problem!!!
Ne možeš zaraditi baš ovoliko para,ali možeš za omiljenu maskaru
-Videla si super torbicu u prodavnici,ali nemaš dovoljno para da je kupiš,nemoj da tražiš od mame i tate,BUDI SVOJ ČOVEK!!!


Prošetaj komšinicinog psa

-Učini malu uslugu i možeš biti i više nego pošteno nagrađena. Komšinica svakog dana šeta svog psa,da nije umorna?? Pitaj je da ga umesto nje danas ti prošetaš,videćeš,možeš biti veoma dobro nagrađena. Šetnja će i tebi dobro doći,a i prijaće ti boravak u obližnjem parku,a možda i ugledaš nekog zgodnog momka koji takođe šeta svoju kucu....☺


Pričuvaj mlađeg brata/sestru

-Ovo već zvuči kao prava propast,ali sa mališanima može biti zabavno. Mama i tata moraju negde da odu,a tvoju mlađu sestru nemaju kome da ostave,tu nastupaš ti!! Pričuvaj mlađu sestru/brata dok se oni ne vrate,možeš da dobiješ malo veći džeparac. Ukoliko ne želiš da ti klinac dosađuje,BUDI I TI KLINAC!!!!

Napravi kasicu prasicu

-Možda je ovo jedno od najlakših načina da  skupiš dovoljno novca za odlazak u bioskop ili nove cipele. Ukoliko nemaš,pravu,keramičku kasicu prasicu iskoristi plastičnu flašu. Dovoljno je da svakog dana ubacuješ po 30 dinara i za mesec dana ćeš imati za ceo komplet  kozmetike,a i ostaće ti na pretek.

Pomozi staroj ženi na ulici

Nekad i ovako možemo da zaradimo novac. Ukoliko na ulici vidite staru ženu sa punim rukama priđite i pomozite joj da odnese stvari do stana,možda će vam baš ona dati onoliko koliko vam još treba da kupite novi sjaj za usne.


-Pozz do sledećeg posta
-Glasajte na anketi za najbolju pesmu
Нема коментара:

Постави коментар

Napišite mi vaše mišljenje, volela bih da ga čujem!